Conference Slides and Videos are now available...

Functional Conf Day 1

Thu, Oct 9
Timezone: Asia/Kolkata (IST)
08:30

    Registration - 30 mins

10:00

    Welcome Address - 15 mins

10:15

    Coffee/Tea Break - 15 mins

12:00

    Break - 15 mins

13:00

    Lunch Break - 60 mins

15:00

    Coffee/Tea Break - 15 mins

16:00

    Break - 15 mins

17:15

    Break - 15 mins

18:15

    Break - 15 mins

18:30

    Fish Bowl - 60 mins

19:30

    Dinner and Networking - 180 mins

Functional Conf Day 2

Fri, Oct 10
Timezone: Asia/Kolkata (IST)
10:00

    Important Announcements - 15 mins

10:15

    Coffee/Tea Break - 15 mins

11:30

    Break - 15 mins

12:30

    Lunch Break - 60 mins

14:15

    Break - 15 mins

15:30

    Coffee/Tea Break - 15 mins

16:45

    Break - 15 mins

18:00

    Closing Talk - 15 mins